Keurmerk Blik op Werk Inburgering
Website in English
Mobiel

Taalcursus Nederlands Almere
Marnix Gijsenstraat 31
1321 AJ ALMERE
Tel. +31(0)36 5367482
Mob. +31(0)6 20467975
E-mail: info@suitcase.nl

 

Privéles Nederlands: in Almere-Literatuurwijk


Privéles Nederlands in Almere

Privéles (22,5 , 15 , 4,5 of 1,5 uur)

De privélessen van Suitcase talen zijn bedoeld voor diegenen die niet in een standaardcursus passen, omdat zij speciale taalbehoeften hebben, zoals beroepstaal.  Ook zijn privélessen geschikt voor mensen die zich op één taalonderdeel willen richten, zoals schrijven. Anderen die van privéles kunnen profiteren, zijn mensen die een urgente taalbehoefte hebben van korte duur, een onregelmatig werkrooster of die veel reizen.

In haar lange loopbaan deed Margreet Kwakernaak Suitcase talenMargreet Kwakernaak haar ervaring op door les te geven aan hoog-opgeleiden, werkzaam in verschillende beroepen.

Margreet is gecertificeerd seniortrainer, gecertificeerd ONA-begeleider en heeft 8 jaar ervaring als examinator Staatsexamens. Margreet  Kwakernaak is auteur van 8 leerboeken Nederlands..
In reacties studenten lees je wat cursisten van Suitcase talen van de lessen van Margreet vinden.

 

Voorbeelden van privétrainingen die door Margreet zijn gegeven:


15 uur privéles Almere

Duitse vrouw (38), is door een ziekte uit het werkproces geweest. Om haar loopbaan in de biotechnologie te kunnen voortzetten, wil zij haar Nederlands op korte termijn op niveau C1 brengen. In samenspraak met Margreet heeft zij twee  keer per week anderhalf uur les, waarbij zij thuis in hoog tempo een lesboek op niveau C1 doorwerkt. In de les krijgt de vrouw antwoord op vragen en brengt zij het geleerde in praktijk..

 

 

15 uur privéles Almere

Roemeense man (49), verkocht zijn praktijk in Roemenië en werkt nu als tandarts in Amsterdam. Voor het contact met zijn patiënten heeft hij dringend Nederlands nodig. Om in hoog tempo  en doelgericht de specifieke taal te leren die hij elke dag gebruikt, voldoet een standaardcursus niet. In 10 x 1,5 uurprivéles, bepaalt de tandarts samen met Margreet de onderwerpen die wij behandelen en oefenen. Nadat hij de basiswoordenschat voor de tandartspraktijk beheerst, kan de tandarts verder studeren in een standaardcursus.

 

4,5 uur privéles Almere

Braziliaanse vrouw (29), in Brazilië opgeleid als arts, voldoet na enkele jaren studie in Nederland aan alle Nederlandse eisen voor artsen en is aan het solliciteren. Om zich goed op de sollicitatiegesprekken in het Nederlands voor te bereiden, neemt zij 3 x 1,5 uur les. In overleg met Margreet bepaalt de Braziliaanse de onderwerpen die wij behandelen en oefenen. Ook krijgt zij antwoord op vragen die zij stelt over onderdelen van de taal die zij tot nu toe niet goed begrepen heeft of nog moeilijk vindt.

 

Privéles 22,5 uur, 15 x 1,5 uur € 1600,- + materiaal (€ 80-100)

Privéles 15 uur,10 x 1,5 uur € 1075,- + materiaal (€100-130). Een serie van 22,5 of 15 uur wordt binnen een overeengekomen periode afgenomen op een vast tijdstip in de week. Nadat de afgesproken periode is afgelopen, vervalt het recht op lessen.
Privéles 4,5 uur: 3 x 1,5 uur : € 320,- u.  In 1x pinnen.

Deze 3 x 1,5 uur maak je op binnen een periode van 6 weken. Daarna heb je geen recht meer op les.

Privéles 1,5 uur; € 105,- . In 1x pinnen.

Alle privélessen zijn in Almere-Literatuurwijk op weekdagen tussen 9.00 en 17.00 u.

Margreet spreekt Nederlands, Engels, Spaans (B2); Duits en Frans (B1) en basis-Russisch (A2).

Bel 036-5367482 om een afspraak te maken voor een gratis intake !