Website in English
Mobiel

Taalcursus Nederlands Almere
Marnix Gijsenstraat 31
1321 AJ ALMERE
Tel. +31(0)36 5367482
Mob. +31(0)6 20467975
E-mail: info@suitcase.nl

 

Privéles Nederlands: in Almere-Literatuurwijk


Privéles Nederlands in Almere

Privéles (22,5 of 15 uur)

De privélessen van Suitcase talen zijn bedoeld voor diegenen die niet in een standaardcursus passen, omdat zij speciale taalbehoeften hebben, zoals beroepstaal. Ook zijn privélessen geschikt voor mensen die zich op snelle verbetering van één taalonderdeel willen richten, zoals schrijven.

In haar lange loopbaan deed Margreet Kwakernaak Suitcase talenMargreet Kwakernaak haar ervaring op door les te geven aan hoog-opgeleiden, werkzaam in verschillende beroepen.

Margreet is gecertificeerd seniortrainer, gecertificeerd  ONA- begeleider en heeft 8 jaar ervaring als examinator Staatsexamens. Margreet  Kwakernaak is auteur van 8 leerboeken Nederlands..
In reacties studenten lees je wat cursisten van Suitcase talen van de lessen van Margreet vinden.

 

Voorbeelden van privétrainingen die door Margreet zijn gegeven:


15 uur privéles Almere

Kenniswerker uit Kazachstan (51) vindt na haar eerste baan  in Nederland een tweede. Zii heeft voor haar specialistische werk nu meer Nederlands nodig. In vijf weken heeft zij twee  keer per week anderhalf uur les, waarbij zij thuis een lesboek op niveau B1 doorwerkt. In de les haalt de vrouw vergeten grammaticaregels op en brengt zij haar spreekvaardigheid op een hoger niveau. Nadat zij is ingewerkt,, wil de vrouw een standaardcursus bij Suitcase talen volgend.

 

15 uur privéles Almere

Duitse vrouw (38), is door een ziekte uit het werkproces geweest. Om haar loopbaan in de biotechnologie te kunnen voortzetten, wil zij haar Nederlands op korte termijn op niveau C1 brengen. In samenspraak met Margreet heeft zij twee  keer per week anderhalf uur les, waarbij zij thuis in hoog tempo een lesboek op niveau C1 doorwerkt. In de les krijgt de vrouw antwoord op vragen en brengt zij het geleerde in praktijk..

 

15 uur privéles Almere

Roemeense man (49), verkocht zijn praktijk in Roemenië en werkt nu als tandarts in Amsterdam. Voor het contact met zijn patiënten heeft hij dringend Nederlands nodig. Om Nederlands voor de spreekkamer te lerent, voldoet een standaardcursus niet. In 10 x 1,5 uurprivéles, bepaalt de tandarts samen met Margreet de onderwerpen. Nadat hij de basiswoordenschat voor de tandartspraktijk beheerst, studeert de tandarts verder in een standaardcursus.

 

Privéles 22,5 uur, 15 x 1,5 uur € 1600,- + materiaal (€ 80-100)

Privéles 15 uur,10 x 1,5 uur € 1075,- + materiaal (€100-130). Een serie van 22,5 of 15 uur wordt binnen een overeengekomen periode afgenomen op een vast tijdstip in de week. Nadat de afgesproken periode is afgelopen, vervalt het recht op lessen.

Alle privélessen zijn in Almere-Literatuurwijk op weekdagen tussen 9.00 en 17.00 u.

Margreet spreekt Nederlands (C2),Engels (C1),Spaans (B2),Duits en Frans (B1) en Russisch (A2).

Bel 036-5367482 om een afspraak te maken voor een gratis intake!